myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Huvva..

Publicerad 2021-10-21 09:02:52 i Allmänt,

Har en kompis på facebook som bor inte så långt från Vännäs. Hon har hästar och nu hade hon färska björnspår i leran bredvid hagen!!! Kan ju kanske förstå hennes oro och rädsla. Men i våras såg de björn spår inte så långt ifrån där jag bor. Usch så mycket särskrivningar det blir när jag skriver!! Avskyr särskrivningar,men jag läser aldrig igenom det jag skriver,så det floder nog igenom en massa stav och ordfel oxå. Men så får det vara,vill inte att texten skall vara genomtänkt utan liksom bara komma...
Visst blev jag förkyld?? Jajamen men mest ont i halsen.
Men for ändå till spådamen igår,iklädd munskydd förstås.
Har givetvis tagit ett covidtest  oxå, annars skulle jag inte lämna huset. Nä detta är en klassiskt förkylning,som jag fått i gåva av lille J. Hans föräldrar fick den oxå, så givmild den gossen hhahaa.
Okej..spådamen. ..trevligt och lite intressant. Men inte ens i närheten av den känslan som mediumet i Västerås gav mig. Det var kaffesump.pendel och tarotkortlekar med denna kvinna och hela hennes hem var som man tänker sig spådamer. Vi följdes jag och dottern och visst stämde det mesta och var inte allmängiltigt. Hon beskrev mig och mitt jobb och mitt liv, på pricken. Även mina tankar och känslor. Men den här damen var mer inne på det som kommer. Vi har i alla fall sagt att vi vill gärna ha en seans,ngn gång med henne. 
Idag ska jag in till stan fastän jag helst skulle vilja kura ihop mig på soffan. Men vinterdäcken skall på inför resan söderöver,eller mer inför hemresan kanske. Man vet ju aldrig om snöhelvetet är över oss då. Känner mig lite redo mentalt inför vintern ha ha ha. Men antar att i februari så har jag fått spader ha ha ha.
Märta ligger i mitt knä nu och kissarna gick ut tidigt imorse. Ser ni hur hon ligger ibland?
Men nu kan hon inte platta ihop någon kudde,i alla fall. Kan medge att soffan är väldigt stor och klumpig i mitt rum. Men jag är ändå nöjd,väldigt nöjd faktiskt. Ligger skönt i fåtöljen som liksom är inbyggd i soffan och där sover jag gott ha ha ha. Sen ryms jag och djuren perfekt utan att trängas.....ehhh ja i och försig så trängs nästan Märta jämt. Usch så dyster dag,grå, blöt och trist. Men ändå bättre än snö och slask och kyla. Nu ska jag strax rulla in mot staden och få däcken bytta. Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela