myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Idag....

Publicerad 2021-10-25 10:31:06 i Allmänt,

Spännande värre för idag eller rättare i afton börjar jag rulla söderöver. Känns bra förutom att jag redan nu saknar och känner mig fjantig för djuren. Men jag försöker tänka att de kommer att ha det bra. Men sen kommer tanken.. Kommer Märta kunna sova bra? Kommer Siv att sakna gos och kel? Kommer verkligen kisse begripa att han inte är kompis med räven! Ja jag vet att det är konstigt för en som inte är så tokig i sina djur som jag. Men vet ju att kissarna kommer att ha det bra. De kan komma och gå som de vill genom luckan och radion kommer att vara på så de inte känner sig ensamma hahaah. Grannen kommer varje dag och hon gillar inte egentligen katter,men kingen som hon kallar kisse tycker hon om. Siv är ju min bebis och så skygg för alla utomhus.
Märta kommer naturligtvis att sova och äta....Och ha det så bra.
Har duschat och tvättat håret och det gör jag lite omständligt hahahaa. Håret tvättar jag i diskhon!! Tycker att det är lättare att tvätta och göra inpackning då.
Tycker att det där schampoot och inpackningen är bäst för mig. Mitt hår är ju risigt och hårt och har alltid varit så. Min systers hår är som ett fågelbo....lite grann som madame Mim i Kalle anka om någon minns henne? Tur att jag inte bryr mig så mycket om mitt hår,för annars kanske jag skulle ha ett helvete hahaa. Nu får det bara växa och jag tror inte jag kommer att klippa mig förrän lusten att göra det kommer. 
Det här är ett litet snapshus som fanns hos pappa. Nu vill sonen att jag ska måla om det vitt,så det har jag börjat med. Måste dock skaffa mer färg och den färgen finns i Vännäs?? Är dock den bästa färgen jag målat med så blir en tur dit när jag kommer hem.
Nu sitter jag och kollar in ullaredssidor och skriver upp på min lista vad som ska inhandlas. Förutom underkläder,överkast,och väska,kläder så skall det bli gardiner,julklappar,papper och gud vet allt som står på listan. Är du laddad M? 
Ska snart gå en långprommis  med Märta. Lite senare in till stan och tanka,lämna kartong och glas och sådant. Sen lämna Märta och börja rulla. Ska ladda med ljudbok,dricka och kaffetermos och köra försiktigt. Kram och lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela