myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lägga sig tidigt.....vakna tidigt

Publicerad 2021-10-02 08:55:52 i Allmänt,

Vid halv sex imorse gav jag upp....då hade både kisse och Ruth väckt mig och turades om att sitta på huvudet!¡
Så gick upp och tog en kopp kaffe innan jag gick ut med en pigg Ruth och en trött Märta. Satte igång ugnen och har 2plåtar med trattkantareller som är på tork i ugnen i 10 timmar!! Dels ett helt gäng som ligger på tork på ett myggfönster och sen har jag stekt ett gäng som skall bli en kantarellsoppa. Recept fick jag en "bästis" haaha som säger att hon gillar att "jaga"kantarelller!! Jag köper mina ha ha ha.
 
 Jag fyllde ju år i torsdags och fick oxå soffan levererad. Oj oj en riktig "pjäs"
Jisses hur den var förpackad??? Först typ ett tyg och sen kartong och sen bubbelplast och sen frigolit. Blev 5 sopsäckar till slut!?!
Men det bästa var att mina gäster fick hjälpa mig att sätta ihop den. Den blev stor??? Egentligen alldeles för stor i denna lilla stuga!  Men nu ryms jag och kan faktiskt bre ut mig åt flera håll hahha. Men snyggt blev det inte,men jag är nöjd och då får det vara så.
Älskar att fylla år....vet inte riktigt varför bara att jag gillar känslan. Fick ett presentkort att shoppa loss för och av dottern en  helt underbar dörrmatta.  Bara älskar den. ..
Hur fin????
Finaste M har sovit över här inatt och senare skall vi smälta pärlor i ugnen och pyssla lite. Är bortbjuden på middag idag så det behöver jag inre tänka på och det känns lyxigt.
Det är ganska blåsigt och regnig luft idag och inatt har det blåst ordentligt för gräsmattan är full av kvistar och skräp. Men det får gärna vara såhär hela vintern....ja jag vet att en del avskyr detta väder,men bättre än snö.
Nu har svampen varit i ugnen i 3 timmar...bara 7 timmar kvar!!! Hahaa.
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela