myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag 18/10

Publicerad 2021-10-18 13:30:09 i Allmänt,

Namnsdagsbarn idag är Lukas vilket får mig att komma ihåg vår vovve Lukas.  Vilken liten rolig jycke det var och högt älskad. Följde efter Dan vartän han gick och de var verkligen kompisar. Jag var den som utfodrade och försökte fostra. Men jag var så mesig med honom och han var inte det minsta väluppfostrad. Märta är väl inte det heller....men bättre.
Har börjat bli snuvig!!!! Får ju inte fara på jobbet snorig och det är så drygt att fara och testa för covid. Men måste ju. ..fy bubblan. Känner mig inte sjuk bara snuvig, avaktar ett tag till innan jag ringer.
Solen lyser och jag ska dra runt dammsugaren strax. Mer löv än damm och det dras in med skor,katter och vind när man öppnar dörren.  Allt är bara bra förutom snoret då....
Tänkte just det härom dagen.....att om någon läser detta? och tänker att jag brottas med tankar och ledsamhet och att det mesta suger. Så kan jag dementera, för till 99%så är allt helt okej för mig som de flesta andra. Har ont i knät och det är väl mest det som kan kännas bedrövligt. 
Men i bloggen skriver jag av mig det mesta....sådant jag tänker på,känslor som svallar och sådant som jag "vill bli av med".  Det kan ibland vara så att jag kan känna mig lite nere ngr dagar precis som alla andra människor. Ibland grubblar man över ngn i familjen eller vänkretsen som har det lite tyngre och jag tycker att det ska vara helt okej att få vara lite nere över sig själv oxå. Det är ju faktiskt så att om man aldrig är neråt så kan man ju heller inte vara uppåt!!!
Fick så fint av dottern som hon fått från lilla L:s föris. Så kul att se att han ritade!! I alla fall en liten stund. Hans föris är helt underbart och de gör verkligen allt för den lilla pojken. Ska definitivt rama in konstverket.
Han är så fantastisk på sitt lilla sätt och jag har bestämt mig för att inte vara ledsen över att han kanske inte vet vem jag är eller att inte alltid få kontakt med honom. Han är lycklig i sin värld och känner igen sin mamma och pappa och det är så fint att se hur han gör. När han ser henne så springer han fram och tar hennes händer och liksom "luktar"på dem och känner på dem mot sin mun. Sen vill han oftast att hon stoppar in dem under hans haka och in under hans  tröja.  
Sitter i soffan som har en inbyggd fåtööj och jag skulle lätt kunna slumra in en stund...känner jag. Bäst att ställa sig upp,men då måste jag nog först väcka Märta som ligger och snusar och sover i knät. Attjo...nu kom en nysning.....förbaskat håller nog på att bli förkyld.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela