myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Mysigt

Publicerad 2021-10-23 09:40:19 i Allmänt,

Lyssnar på Ring så spelar vi och nu spelas Lyckliga gatan och solen lyser in här i lilla stugan. Riktigt mysigt och nu kom Siv och la sig under hakan. Märta ligger i knät och det är bara kisse som saknas. Han har fortfarande inte kommit in och har varit ute inatt!! Usch gillar inte att han är ute på natten och blir alltid så orolig.
 Såhär brer Siv ut sig
Då kan ni förstå hur skönt det är att ha en stor soffa? En vanlig tre sits och det blev problem när alla tre djuren tog varsin plats!!
Fast såhär ser det mest ut...
Imorse så blev vi överrumplade!! Det var fortfarande inte riktigt ljust och när vi steg ut på bron så hej och hopp så skuttar 2 rådjur ut nästan framför oss! Märta blev så paff att hon inte ens skällde. Vi stod kvar bredvid bron och bara tittade när de skuttade över vägen och in bland träden. Mysigt ändå att de är tillbaka efter sommaren. I år hade jag tänkt ge dem mat. Har hittat en bra balja och där tänkte jag ge dem mesta dels grönsaker och potatis. Tar från jobbet istället för att kasta bort överbliven mat.
Inte hade jag trott att jag någonsin skulle syssla med det här?!?!
Skura upp de där grejerna man sätter på bilhjulen! Vet inte vad de heter,men nu är de rena och fina när det är dax för sommardäck igen. Längtar redan hahaaha.
Ja en av de saker som jag numer får fixa själv. Känner mig nöjd att jag ligger i framkant och slipper börja med att rengöra dem till våren. Har fyllt bakluckan med återvinning grejs som glas, papper och kartong. Men behöver även panta burkar så det tar jag när jag far in till stan.
Ser ut som om Märtis får en lång prommis idag. .  .inte för att jag personligen någonsin känt: åh så skönt med en promenad!!!! Hur är ni funtade som känner så?? Jag är inte lat,möjligtvis bekväm. Men det är ju så satans tråkigt!!! Alltså rensar avlopp eller torkar spya och bajs hellre än går på promenad!! Fast det är inte riktigt sant,är jag på semester eller på en ny plats så gillar jag faktiskt att promenera. 
Nå jag ska inte gnöla det går bättre med mina fina trådlösa hörlurar och en ljudbok. Fast det har hänt att jag ibland om det är en spännande bok glömmer bort Märta!! och tittar mig omkring och inte har en aning om var Märta är !!! Men då stannar jag bara så kommer hon...Puh
Allt som oftast följer ngn kisse med på prommisen. Det är dock bökigt om vi går långt,för då måste jag ju se till att de är med hem oxå. Siv är ju rädd att bli kvar,men kisse är det svårare med. Han kan liksom bara lägga sig ner på vägen och ta en paus! 
Nu gick Siv och det blev genast lättare att skriva. Imorse strax efter sex ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba!!! Mycket sjukdom nu på jobbet!!! Men jag sa faktiskt nej.. ...första gången jag gjort det. Vill inte riskera att förkylningen blommar upp igen, för jag vill ju kunna fara söderöver som planerat. Nu ska jag hänga lite tvätt och den chilla en stund. Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela