myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

När det liksom bara slår till...

Publicerad 2021-10-12 17:35:52 i Allmänt,

Kom hem från jobbet och var egentligen ganska trött. Sov bra inatt och kom iväg till jobbet tidigt. Vilket egentligen var perfekt för annars vette tusan när vi skulle varit klar. Jag var den enda ordinarie och hade två inskolningar  i släptåg hahaah och en vikarie. Inskolningarna var en sjuksköterskestudent och en som skulle lära sig omvårdnad. Att inte kunna liksom bara jobba på utan dessutom berätta,visa och förklara tar tid. Tid som vi inte har egentligen,men nu blev det så. Lunchen intogs lite senare och jag koncentrerade mig på att alla skulle få komma upp och få sin.medicin. Väl hemma blev det en fin prommis med Märta
Solen lyste så härligt och jag stod en lång stund och bara njöt i solen medans Märta skuttade runt i skogen. Sen bestämde jag mig för att åka in till stan idag och handla bl a hundmat och lite matvaror och en mobiltelefon hållare att ha i bilen. Då kan jag bara vara ledig imorgon och behöver knappt ta av mig morgon rocken!!! Ska göra frikadeller imorgon tänkte jag och det kommer nog att bli smaskigt.
Apropå rubriken.....
Jag är ju född och uppvuxen efter v: eplanaden mitti stan och jag har sett huset förfalla mer och mer för varje år. Varje gång jag och Dan körde förbi så ondgjprde jag mig över det. Idag när jag körde förbi var det ställningar där?!!! Och det såg ut som renovering var på gång!!! Min första tanke var: Åh det måste jag berätta för Dan och böjde mig fram och tänkte ringa!!!!!  Blev svårt insåg jag sekunden därpå....då kommer hugget av insikten igen, att jag har ingen att dela historia med. När man lever tillsammans med en annan person så skapar man en gemensam historia och händelser i smått och stort. När då partnern på ett eller annat sätt inte finns kvar så tappar man även den som man utbytte tankar och erfarenheter med och den person man kunde se tillbaka  på det som varit och farit med. Det suger och kommer väl att vara så länge   antar jag. Detsamma kan nog flera relatera till när en vän eller förälder dött och man är på väg att ringa till densamme.
Läste något kul igår i en tidning.....frågan är: Har jag gjort min snyggaste tid eller kommer den ??? Hahaah
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela