myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

När man har och ändå.....

Publicerad 2021-10-24 10:06:50 i Allmänt,

Ja jag vet hur fånig jag är?!! Har en vedbod med ved och ändå köper jag hem säckar! För det första är det praktiskt och det är torrt och "rent". För det andra så slipper jag att gå dit....kan ju vara sorkpest och ormar och kanske t om en älg som lurar där bakom!!! Japp så kaxig är jag hahaa
Eldar ju inte så mycket heller,så en säck räcker länge. Har sett filmer från cairnterriersidan på facebook,där möss har följt med in och ligger liksom i vedtraven!!! Och vovvarna har jätte trevligt med att ligga och speja. Tanken på att jag ska vara och gräva i en sådan trave!!! Åh nej. Glöm det.
Har insett att jag ska vara borta en hel vecka från Märta!!! Så hemskt. ...tänk om hon tror att jag övergett henne!!! Har faktiskt pratat med henne och sagt att det är bara en vecka sen träffs vi igen, men hon lyftade inte ens på huvudet!!! Antingen fattar hon inte vad jag säger? Eller så är hon redan sur och ledsen? Vet ju att hon kommer att ha det bra,men jag blir faktiskt lite ledsen över att jag inte kan förklara för henne.....åh nej nu ligger hon i mitt knä och rycker och gnyr i sömnen....lilla gumman. Tänk vad denna lilla hund betyder så mycket. Kissarna är jag orolig över på ett annat sätt. Grannen kommer att se till dem och de kan gå in och ut genom luckan som de vill. Men då kommer jag ju inte ha koll på dem!!! Vill heller inte låsa in dem,för de vill ju vara fria. Usch sådana här gånger är det piss och skit att ha djur.
Får dåligt samvete att åka ner,men jag tänker att jag i princip bara ägnar mig åt deras väl och ve årets alla dagar. Så det måste ju vara okej att matte åker iväg en vecka.
Har köpt så söta plagg åt lilla L
 
 Mamman i familjen syr ju de flesta av plaggen åt barnen. Men det kan ändå kanske vara trevligt med något annat.
Som jag längtar efter de små.....har köpt presenter till de andra två oxå hahaa
Sen så är det mer trevligheter till nästa helg... För då åker vi ner till Ullared och S och J och M kommer ner och vi kommer att ha det toppen. Då hoppas jag att jag hittar mycket julklappar till barnbarnen och dessutom så har jag flera "beställningar" tur att M följer med och kan hjälpa mig med inköpen.
Har packat ner munskydd och sådant så jag känner mig "skyddad". Så kul det skall bli hela veckan förutom de där med djuren..,suck.
Kisse har fattat de där med luckan...men inte Siv. Att de liksom måste putta med huvudet. Kisse gillar att gå som han vill,men Siv är alltid så försiktig utomhus. Idag ska jag öva med henne och putta henne in och ut ha ha ha.
Lev väl

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela