myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag 3/10

Publicerad 2021-10-03 08:22:02 i Allmänt,

Huvvaligen så fort en dag kan gå....gårdagen liksom swishade förbi. Jag höll på med att torka svamp,med paus för att smälta plastpärlor!!!
200 grader i ca 5 minuter och då blir de så här och man kan göra coola armband. Vi hann inte göra något denna helg,så vi får fortsätta en annan gång. Tänkte att hon skulle få pyssla lite julklappar och göra julkort oxå.
Så skönt att kunna sätta sig i soffan utan att behöva flytta på något djur!  M sa igår att: Mormor det ryms fler djur. Men jag tror det räcker med de jag har hahaa.
Var inbjuden på middag igår hos pappas fru och det var både gott och trevligt. Men allvarligt??? Jisses så kolsvart det är att köra hem. Synd att det ska kosta skjortan att fixa extraljus. Har inte lust att lägga så mycket pengar i år på det. Får istället köra väldigt sakta,med tanke på alla djur som springer omkring. Speciellt på sträckan mellan E4 och Yttersjö. Där är det gott om hjort och de är faktiskt ganska stora och efter den grusvägen finns ingen belysning heller.
Måste ta ett kort på kisse...visst ser han ut att må gott? Siv är ute och jagar löv som virvlar omkring. Ruth har säkert ätit upp en hel del löv! Hon jagar dem och åter sen upp dem!! Kan aldrig va gott eller särskilt bra. Mopsar är väldigt glupska och äter en hund för fort så kan de få magproblem. Därför äter Ruth mat ur denna.
Tar betydligt längre tid för henne och glufsa i sig då. Märta åt inte ett skvatt igår och jag skyller på att hon löper....vilket är tvärtom vad hundar brukar göra när de löper. Oftast blir de mer hungriga och liksom ställer in sig på att nu ska här ätas om jag ska ha valpar. Men ingen regel utan undantag tänker jag.
Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än lyssna på ljudbok och slappa. Jomen visst ja....har ju glömt betala räkningar.. Ooops. Bäst jag gör det nu på en gång. Lev väl
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela